Bo Hoeylaerts

Bo is de nieuwste telg van ons team. Ze werkte al jaren in de modesector maar heeft een voorliefde voor food en interieur. Toen ze bij ALICE kwam eten wist ze het zeker. Hier wil ik werken. En zo geschiedde.Het is haar passie om mensen van dienst te zijn.

Sara Van De Velde

Sara volgde een patisserie-opleiding maar koos uiteindelijk toch voor contact met de klanten. Haar voorliefde voor patisserie past uiteraard compleet in het plaatje van ALICE. Sara is ook gek op zaken als Sketch in Londen of Ladurée in Parijs waardoor ze bij ALICE perfect op haar plaats zit. ALICE is haar allereerste vaste job

Aysa Huysentruyt

Aysa is de verantwoordelijke van ALICE-GENT. Ze heeft een eeuwige glimlach en een dosis energie om U tegen te zeggen .

Frederik Stas

Volgde hotelschool ter Duinen en deed zijn eerste werkervaring op bij bij Pre Catelan, Lenotre en Market in Parijs. Werkte daarna 7 jaar in Ghent Marriott hotel.

David Sobrie

Is de kleinzoon van de bezieler van de allombekende "patisserie Sobrie" waar men destijds van de beste taartjes en andere lekkernijen kon smullen in de Mageleinstraat in Gent. David leerde er als kleine jongen al de knepen van het vak en kan dat nu in Alice verder uitwerken. Naast zijn werk is David vooral ook gepassioneerd door onze Gentse voetbaltrots AA Gent.

Laura Lietaer

Werkte al een tijdlang in ALICE toen ze nog studeerde Ondertussen is ze een vaste waarde geworden in ons team Na ruim enkele jaren in onze bediening gestaan te hebben maakte ze de overstap naar de keuken.

Brunch op kerstdag bij ALICE

Zoals alle zondagen zullen we ook een brunch organiseren op zondag 25 december. Maar we doen er dan uiteraard wel een „schepje” bovenop. Voor 49 euro/pp geniet je van een glaasje champagne,verse sappen en koffie of thee naar believen en een buffet met alles erop en eraan zoals ALICE het in de jaren 60 ook zou geserveerd hebben op feestdagen

Reserveren kan via info@alice-gent.be of telefonisch op 09/277.92.35